‘Las cuerdas y el oído’ de Rosario Curiel inaugura el aula CLIC en catalán de Tierra Editorial

0

El 23 de octubre se inagura el aula CLIC en catalán de Tierra Editorial con Las cuerdas y el oído, de Rosario Curiel.

Aula CLIC en catalán de Tierra Editorial

Recordes allò de «La Julieta va venir expressament a la pastisseria a dir-me que, abans de rifar la toia, rifarien cafeteres; que ella ja les havia vistes: precioses, blanques, amb una taronja pintada, partida en dues meitats, que ensenyava els pinyols»? Potser et va colpir el desenllaç de El temps de les cireres? Què en penses de la domestic noir o la grip lit? I aquella novel·la que no vas entendre? T’agradaria saber si el que volia dir l’autor és el que tu pensaves?

«Que la distància no posi límits a la lectura compartida».

La lectura és una activitat que requereix solitud. Un cop l’escriptor publica la seva obra, deixa de ser propietat seva per passar a tenir un nombre indeterminat de interpretacions diferents. Perquè cada lector aporta una opinió pròpia, que no té per què coincidir amb la intenció que l’autor va pretendre donar al seu text. Per aquest motiu, és enriquidor i plaent formar part d’un grup que comparteixi les diverses anàlisi. Més encara, si el propi escriptor participa per contrastar-les. Possibilitat que plantejarem des del Club en alguns casos i quanl’autor es presti a fer-ho.

El ©Club de Lectura Internacional Caleidoscopio és pioner en literatura contemporània, per a totes les edats, desenvolupat exclusivament a través d’una plataforma virtual mitjançant la qual es podran plantejar qüestions directament a l’autor (en els casos què hi hagi disposició per la seva part) i en la que s’esgranaran diverses lectures, adoptant una forma heterogènia quant a membres i gèneres.

Pel que fa als llibres, s’intercalaran, igualment, autors consagrats i escriptors novells, donant cobertura a la creació literària de les noves generacions i atenent a la demanda dels assistents. Les lectures seran anunciades amb la suficient antelació.

Per a major eficàcia i eficiència, tot i ser digital es tracta d’un grup tancat, amb les places limitades a 20 persones per aula, en la qual els administradors tenen reservat el dret d’admissió. La directora del Club de Lectura Internacional Caleidoscopio és l’escriptora i editora Jimena Tierra, amb un ampli bagatge cultural i vocació literària.

«Si ets autor o lector, aquest és el teu lloc».

Bases en Tierra Editorial

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: